Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΓΟΥΡΜΠΕΡ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ

«Ο Ραϊκόνεν θα κάνει καλό στον Αλόνσο»
Την άποψη ότι ο Ισπανός θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με τον Κίμι εξέφρασε ο Γουέμπερ
Την πεποίθηση ότι η μεταγραφή του Κίμι Ραϊκόνεν στη Ferrari μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Φερνάντο Αλόνσο εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Αυστραλός πιλότος, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, τόνισε πως ο Iceman θα βοηθήσει τον Αλόνσο να βελτιώσει την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, οι οποίες αποτελούν… πληγή στο φετινό πρωτάθλη,α.

Ακόμη, ο Γουέμπερ δήλωσε πως η εν λόγω μεταγραφή θα κάνει καλό γενικά στο πρωτάθλημα της Formula 1, αφού στον κόσμο αρέσουν οι… ενδοοικογενειακές μάχες.

«Νομίζω ότι ο Αλόνσο θα δεχτεί με χαρά τον Κίμι, ο οποίος θα τον βοηθήσει να βελτιώσει και άλλο την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, θα τον ανεβάσει επίπεδο. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία για την απόδοση του Αλόνσο στους αγώνες», ήταν τα λόγια του Γουέμπερ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Ραϊκόνεν θα πρέπει να κάνει δουλειά στο εργοστάσιο, ώστε να μην νιώθει αδικημένος ο Αλόνσο. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πολλά μειονεκτήματα, έχουν δώδεκα μήνες για να τα βρουν. Ακόμη, νομίζω πως αυτή η μεταγραφή θα κάνει καλό και στο σπορ γενικά. Το πρωτάθλημα έχει ανάγκη από μεγάλες μάχες, όχι μόνο μεταξύ πιλότων άλλων ομάδων, αλλά και ομόσταβλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου