Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Όλοι μέσα, όλα για την πρόκριση!

Όλοι μέσα, όλα για την πρόκριση!

Όσους παίκτες είχε διαθέσιμους συμπεριέλαβε ο Μίτσελ στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την Άντερλεχτ. Με την προπόνηση της Δευτέρας (9/12), οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τρίτης (10/12, 21:45). Το Sport24.gr ήταν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, δείτε βίντεο.
Με την προπόνηση που διεξήχθη κάτω από τσουχτερό κρύο το βράδυ της Δευτέρας (9/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ την Τρίτη (10/12, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην αυλαία των ομίλων του Champions League.
 
Μετά το ζέσταμα, ακολούθησαν σπριντάκια με κώνους και η συνέχεια είχε ασκήσεις με μπάλα. Αρχικά οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν στον τομέα της πάσας με κίνηση στον χώρο, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε μια μορφή "διπλού" με έμφαση στην κυκλοφορία, την μεταβίβαση μετά από μια επαφή και την διαρκή κίνηση στον χώρο.


 Οι τερματοφύλακες έκαναν το δικό τους πρόγραμμα προπόνησης και στην συνέχεια ενσωματώθηκαν στο σύνολο.

 Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ήταν και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Πιερ Ισά και Σάββας Θεοδωρίδης. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εκγύμνασης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.
 Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του και τους 20 παίκτες που είχε στην διάθεση του, συμπεριλαμβανομένου και του Καρλ Μετζανί, που είχε τεθεί στο περιθώριο τον τελευταίο μήνα.
Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανωλά, Μετζανί, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάις και Γιαταμπαρέ.

 
 Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό κρίσιμο ματς με την Άντερλεχτ πραγματοποίησε σήμερα στο Ρέντη ο Ολυμπιακός.
Το πρόγραμμα είχε ιδιαίτερη ένταση, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην πίεση στον αντίπαλο και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν τακτική, παίζοντας και διπλό σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, έγινε γνωστή η αποστολή για το αυριανό ματς.
Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανωλάς, Μετζανί, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου