Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΟΖΙΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

«Μόνο νίκη στη Γαλλία»
Προσηλωμένος στο στόχο του ο Σεμπαστιάν Οζιέ
Ελαφρώς απογοητευμένος, αλλά ταυτόχρονα ανυπόμονος για τον επόμενο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι είναι ο Σεμπαστιάν Οζιέ.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen πήρε μία άνετη νίκη στην Αυστραλία ωστόσο απέχει έναν βαθμό από τον πρώτο του τίτλο, τον οποίο είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει εντός έδρας στις ειδικές της Γαλλίας.

«Για να είμαι ειλικρινής είχα ένα περίεργο συναίσθημα στο τέλος της τελευταίας ειδικής όταν άκουσα από την ενδοεπικοινωνία “Συγχαρητήρια κέρδισες το ράλι, αλλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο για τον τίτλο”. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό μπορεί να συνέβαινε ακόμη και αν εμείς κερδίζαμε τον αγώνα και την super ειδική αν ο Νουβίλ τερμάτιζε δεύτερος», ήταν τα λόγια του Οζιέ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Απογοητεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια. Ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για μένα. Ήμουν χαλαρός όλο το τριήμερο, αλλά στο τελευταίο λουπ αγχώθηκα και σκεφτόμουν πολλά πράγματα. Έπρεπε να κάνω μία επανεκκίνηση στο μυαλό μου. Τώρα πάμε στη Γαλλία και το μόνο που θέλουμε από οτιδήποτε άλλο είναι η νίκη», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου