Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ!!!!!!!

Ήρθε το τροχόσπιτο του μέλλοντος
Γνωρίστε το Caravisio, με έμπνευση από γιοτ και έλεγχο μέσω εφαρμογής!
Εκεί όπου τα τροχόσπιτα είναι συνήθως ογκώδη και ακαλαίσθητα, το Caravisio έβαλε σκοπό να ξεμπερδεύει με τις σχεδιαστικές ατέλειες και να μετασχηματίσει άρδην το τοπίο. 

Πώς θα το κάνει αυτό; 

Μα με την ασύγκριτη εμφάνισή του, το μοντέρνο εσωτερικό, αλλά και την ελεγχόμενη μέσω εφαρμογής ανάρτησή του που προσαρμόζεται αυτόματα στις απαιτήσεις του δρόμου!

Ο γερμανός κατασκευαστής Knaus Tabbert σχεδίασε το concept Caravisio με σκοπό να φέρει τα παλιομοδίτικα τροχόσπιτα στον 21ο αιώνα, ξεκινώντας φυσικά από την αεροδυναμική τους. 


Τα πανοραμικά παράθυρα χαρίζουν άπλετο φως στο εσωτερικό του, την ίδια στιγμή που τα κρεβάτια στο ιδιαίτερο αυτό σχήμα μπορούν να ενωθούν, σχηματίζοντας διπλά και τρίδιπλα κρεβάτια.


Το ξύλο τικ καλύπτει το πάτωμα και το κάνει να θυμίζει πολυτελές γιοτ, με την αναδιπλούμενη οροφή να παρέχει την κατάλληλη σκιά. 


Με λίγες μάλιστα ρυθμίσεις, το υπόλοιπο εσωτερικό μπορεί να μετατραπεί από διαμέρισμα διαβίωσης σε χώρο εργασίας, στέλνοντας τη λειτουργικότητα σε άλλα επίπεδα. 


Πέρα από την ανάρτηση, που ελέγχεται ακόμα και από το smartphone, άλλη μια εφαρμογή ελέγχει τον βαθμό διαφάνειας της πίσω πόρτας, η οποία λειτουργεί ως οθόνη για τον ενσωματωμένο προτζέκτορα, που προβάλλει εικόνες τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της επιφάνειας! 


Προσθέστε και τη λειτουργία του δακτυλικού αποτυπώματος για να ανοίξει κάποιος την πόρτα και έχετε πράγματι στα χέρια σας το τροχόσπιτο του μέλλοντος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου